töltés

Autóbérlés a külföldi vendégeink kényelméért

A Magyarországra érkező külföldi barátaink, üzleti partnereink kényelmének biztosítására is sokkal elegánsabb megoldást jelentenek az autókölcsönző társaságok. Már egészen érkezésüktől fogva, akár már a repülőtértől megkímélhetjük külföldi vendégeinket a transzfer kellemetlenségeitől, a tömegközlekedés viszontagságaitól és a taxis társaságok magas tarifáitól.

A Magyarországra érkező külföldi barátaink, üzleti partnereink kényelmének biztosítására is sokkal elegánsabb megoldást jelentenek az autókölcsönző társaságok.

Már egészen érkezésüktől fogva, akár már a repülőtértől megkímélhetjük külföldi vendégeinket a transzfer kellemetlenségeitől, a tömegközlekedés viszontagságaitól és a taxis társaságok magas tarifáitól.

Egy megbízható bérautóval biztosíthatjuk számukra azt a szabadságot és kényelmet, gondoljunk csak a bőröndök szállítására, amire vendégeinknek szükségük van itt tartózkodásuk ideje alatt.

Kiemelten fontos ügyfeleink számára igényelhetünk sofőrszolgáltatást is, a professzionális ügyintézés jegyében.

Ügyeljünk rá, hogy kölcsönzéskor a szerződés aláírása előtt jelezzük, hogy külföldi magánszemély fogja vezetni a bérautót.

Ebben az esetben, vagy jelöljünk meg másodvezetőt és saját névre béreljünk, vagy vendégünk legyen a bérlő. Mindkét esetben a következő okmányokra lesz szükség

 

Külföldi magánszemély esetén szükséges iratok:

   -Útlevél.

  -Érvényes jogosítvány.

   -Minimum 21 éves életkor.

   -Dombornyomású bankkártya.

   -Magyarországi tartózkodási cím.

   -Állandó lakcím.