töltés

Béreljen autót GPS-sel

A fényárban úszó utcák, a csábító éttermek, nagyon vonzóak, de roppant kellemetlen lehet, ha a kis városnézésünk közepette eltévedünk, és órákon keresztül csak bolyongunk céltalanul. Ezért azt ajánljuk, béreljen autót GPS-el és nem fog eltévedni Budapesten.

A fényárban úszó utcák, a csábító éttermek, nagyon vonzóak, de roppant kellemetlen lehet, ha a kis városnézésünk közepette eltévedünk, és órákon keresztül csak bolyongunk céltalanul.

Ezért azt ajánljuk, béreljen autót GPS-el és nem fog eltévedni Budapesten. 

Így bátran élvezheti a város szépségét, Buda és Pest között utazva, megcsodálhatja a leghíresebb és legszebb átkelőket.

GPS-sel könnyedén bejárhatja a Hősök terét, a Budai várat, és a kevésbé ismert helyeken lévő látnivalókat is, hiszen most már biztos lehet benne, hogy oda fog kilyukadni, ahová szeretne.

A GPS-szel felszerelt autó nem csak Budapesten, de vidéken is nagy segítséget jelent. Célállomása megközelítéséhez a legrövidebb utat választhatja, és azt is megtudhatja, mely utak fizetősek. Ha valahol torlódás van,a GPS azt is jelzi előre, így rengeteg időt megspórolhat magának. 

Turistaként egy idegen országban szívesebben nézzük a tájat, mint az utat vagy a rajztábla méretű a térképünket. Persze kalandos eltévedni, de kevesen szeretik az ilyen fajta meglepetéseket. A GPS rendszere nagyon hasznos és kényelmes, így bármilyen helyzetben bátran ajánljuk Önnek, akár mini vagy normál autót szeretne bérelni, mindenképp kérjen hozzá GPS-t!

Kiruccanásunk során egy idegen helyen könnyedén begyűjthetünk néhány nem kívánatos traffipax képet, természetesen ha gps-ünk van, ilyesmi nem fordulhat elő, hiszen az összes sebességkorlátozásról, útlezárásról, és elterelésről is tájékoztatni fog mindeket ez a remek készülék