Híreink

Néhány mondatban

Nett-Cars-A hét kérdése: bérelt autó költségeinek elszámolása

A hét kérdése: bérelt autó költségeinek elszámolása

A vállalkozás által bérelt autó bérleti díja, üzemanyag-költsége, és a használattal kapcsolatos egyéb kiadások (karbantartás, javítás) milyen mértékben számolhatóak el a társasági adóalap megállapításánál? Magáncélú használat esetén kapcsolódik-e hozzá adóalap-korrekció? A Tao. tv. szerint a vállalkozás érdekében felmerült költségnek minősül a cégautó használata; a tartós bérlettel bérbe vett személygépjárműre is vonatkozik mindez?

Nett-Cars-Béreljen autót GPS-sel

Béreljen autót GPS-sel

A fényárban úszó utcák, a csábító éttermek, nagyon vonzóak, de roppant kellemetlen lehet, ha a kis városnézésünk közepette eltévedünk, és órákon keresztül csak bolyongunk céltalanul. Ezért azt ajánljuk, béreljen autót GPS-el és nem fog eltévedni Budapesten.

Nett-Cars-Autóbérlés a külföldi vendégeink kényelméért

Autóbérlés a külföldi vendégeink kényelméért

A Magyarországra érkező külföldi barátaink, üzleti partnereink kényelmének biztosítására is sokkal elegánsabb megoldást jelentenek az autókölcsönző társaságok. Már egészen érkezésüktől fogva, akár már a repülőtértől megkímélhetjük külföldi vendégeinket a transzfer kellemetlenségeitől, a tömegközlekedés viszontagságaitól és a taxis társaságok magas tarifáitól.

Nett-Cars-Mire kell figyelni ónos esőben vezetésnél.

Mire kell figyelni ónos esőben vezetésnél.

Mikor egy bérelt autót vezetünk, jobban oda kell figyelni a vezetésre, hiszen nem a sajátunk. Télen gyakoriak az ónos esők, lefagyott, jeges utak. Érdemes jobban betartani ilyenkor egy-két dolgot.